Ventilerade golv i källare

Ventilerade golv i källare

Nivell ventilerade golvsystemOm ett hus har problem med fukt, mögel, dålig lukt och/eller radon kan det orsakas av en felaktig grundkonstruktion. För att förbättra inomhusmiljön är det viktigt att ventilera dessa områden, till exempel en källare eller en platta på mark. Nivell System erbjuder ett mekaniskt ventilerat golv som skapar ett undertryck i golvkonstruktionen för att ta hand om fukten och ventilera ut den dåliga luften ur huset. Systemet är typgodkänt och har bevisat sin effektivitet under mer än 30 år. Inomhustemperaturen ska vara minst 17 °C och ha normal fuktbelastning. Ventilerade golv från Nivell System kan användas vid problem med markradon och fås med bygghöjder från 15 millimeter och uppåt.

Ventilerade golv från vår leverantör Nivell System är en lösning som är utformad för att bekämpa fuktproblem i källare eller platta på mark. Genom att skapa ett undertryck i golvkonstruktionen drar systemet bort fukt och radon och ventilerar ut den dåliga luften från huset. Systemet är effektivt och har bevisat sin funktion under mer än 30 år. När du väljer Nivells ventilerade golv, är det viktigt att se till att inomhustemperaturen är minst 17 °C och att fuktbelastningen är normal. Bygghöjden på systemet kan variera från 15 millimeter och uppåt, och det finns även möjlighet att använda det vid problem med markradon.

Så, om du har problem med fukt, mögel, dålig luft eller radon i ditt hus, är ett mekaniskt ventilerat golv från Nivell System ett utmärkt val för att förbättra din inomhusmiljö.

No Comments

Post A Comment